Etiket Sonuçları: bilsem

NAZMİ ŞİMŞEK İLE SÖYLEŞİMİZ

TÜBİTAK 4006-B BİLİM FUARI

25 NİSAN DÜNYA DNA GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

İngilizce öğretmeni Mine Türker danışmanılığında yürütülen Eco Detectives etwinning projesi kapsamında ağaç ve orman temalı iki online uzman daveti gerçekleştirdik. Alanında uzman kişiler tarafından verilen bu seminerlerde sorularımız web2 araçlarını etkin kullanarak yanıt buldu.

Kanguru uluslararası İngilizce sınavında  B2 kategorisinde Türkiye  ikincisi olan öğrencimiz Yağmur Tendürüs'ü tebrik ediyoruz.

TZV - TÜRKİYE ZEKA VAKFI

TAZOF - AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU

Mrt

Bilge Ankara Projesi çerçevesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi gezisi yaparak kütüphanedeki yazar Gamze Güller’in “ Hayatımız hep edebiyatla okuyarak geçsin!” Temalı söyleşisine katıldılar.

Mrt

40'a yakın ülkede uygulanan uluslararası bir dil yarışması olan Kanguru İngilizce yarışmasında yarı finale kalan öğrencilerimizi tebrik ederiz 2.aşama sınavında başarılar dileriz.

Şbt

Eğitimde yapay zeka uygulamaları kapsamında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa OTRAR kurumumuza ziyarette bulunmuştur. Öğrencilerimiz yürütmüş oldukları projeler hakkında bilgi verirken TRT ekibi çekim yapmıştır.

"HÜRKUŞ" ETKİNLİĞİMİZ

"FARK YARATAN ÇOCUK" AİLE EĞİTİMLERİMİZ

1 ARALIK ANTARKTİKA GÜNÜ

Kas

Başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Değerli Velilerimiz,

Psikolojik Danışma ve Rehberlik birimimiz  tarafından  “Fark Yaratan Çocuk” Aile eğitimlerimiz başlıyor. Tüm velilerimizin belirtilen gün ve saatlerde  katılımlarını bekliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla BİLGE Ankara Projesi öğretmen ve öğrencilerimizle Tarih-Kültür temasında Anıtkabir'i ziyaret ettik.

Ekm

Ab kod haftası kodlama ve Dijital okuryazarlığı eğlence ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir. Keçiören Bilim Sanat Merkezi yabancı dil atölyesi olarak Mine Türker öğretmenimizin danışmanlığnda  CODEWEEK etkinliğinde yerimizi aldık.

Ekm

“Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılında Kutuplarda Bilim” temalı etkinliğimiz görsel sanatlar öğretmenimiz Berrin Tayarer ve fen bilimleri öğretmenlerimiz Fatma Bakar ve Nazlı Barış Ersoy danışmanlığında gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz oluşturdukları eserler ile TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılında Kutuplarda Bilim” resim yarışmasına katılacaktır.

Ekm

Erasmus+ programının tanınırlığını ve projelerin görünürlüğünü artırmak amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) kutlanmaktadır. Potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek ve Erasmus+ Projelerinden elde edilen kazanımları yararlanıcılar ile buluşturmak için  #ErasmusDays; 9-14 Ekim 2023 tarihlerinde tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de ve merkezimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.

Keçiören bilim ve sanat merkezi

Ekm

Kurum Müdürlüğümüz ve Dil Sanatları birimi öğretmenimiz Mine Türker'in işbirliği ile Yabancı Dil atölyemize Londra'nın sembolleri, kukla köşesi ve İngilizce kutu oyunları köşesi eklendi. Keçe ve mıknatıslı magnetleri de içeren yeni nesil öğretim materyalleri ile hem öğreniyor hem de eğleniyoruz.

Ekm

Toplumu dil öğrenmenin önemi hakkında bilinçlendirmek, çok dilliliği ve kültürler arası anlayışı geliştirmede dil öğrenmenin etkisine dikkat çekmek amacıyla Avrupa Konseyi tarafından 26 Eylül Avrupa Dil Günü olarak ilan edilmiştir. Yabancı dil atölyesinde İngilizce öğretmenimiz Mine Türker danışmanlığında yarışmalar ve web2 araçları ile Avrupa Dil günü aktif bir şekilde kutlanmıştır.

Eyl

Öğrencilerimiz bilimsel alanda olduğu gibi sportif alanda da başarılar kazanmaya devam ediyor.Öğrencimiz Ecrin Geçol Varna'da düzenlenen Genç Kızlar Yüzme Yarışmasında iki altın bir gümüş madalya kazandı.Kendisini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ

ZEKA KÜPLERİ VEGA’DA YARIŞIYOR YARIŞMASINDAN ÖDÜLLE DÖNDÜK

TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ!

FENİN MATEMATİĞİ

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İLE MATEMATİK SÖYLEŞİMİZ

TÜBİTAK 2204B ANKARA BÖLGE FİNALLERİNDEYİZ!

KUKLA SEÇİMİ

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi Logosonu arıyor