Etiket Sonuçları: ingilizce

Kanguru uluslararası İngilizce sınavında  B2 kategorisinde Türkiye  ikincisi olan öğrencimiz Yağmur Tendürüs'ü tebrik ediyoruz.

Mrt

40'a yakın ülkede uygulanan uluslararası bir dil yarışması olan Kanguru İngilizce yarışmasında yarı finale kalan öğrencilerimizi tebrik ederiz 2.aşama sınavında başarılar dileriz.

Ekm

Kurum Müdürlüğümüz ve Dil Sanatları birimi öğretmenimiz Mine Türker'in işbirliği ile Yabancı Dil atölyemize Londra'nın sembolleri, kukla köşesi ve İngilizce kutu oyunları köşesi eklendi. Keçe ve mıknatıslı magnetleri de içeren yeni nesil öğretim materyalleri ile hem öğreniyor hem de eğleniyoruz.

Ekm

Toplumu dil öğrenmenin önemi hakkında bilinçlendirmek, çok dilliliği ve kültürler arası anlayışı geliştirmede dil öğrenmenin etkisine dikkat çekmek amacıyla Avrupa Konseyi tarafından 26 Eylül Avrupa Dil Günü olarak ilan edilmiştir. Yabancı dil atölyesinde İngilizce öğretmenimiz Mine Türker danışmanlığında yarışmalar ve web2 araçları ile Avrupa Dil günü aktif bir şekilde kutlanmıştır.

KUKLA SEÇİMİ