Keçiören Bilim ve Sanat Merkezi

Gümüşdere Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No 7/3
Vizyon
Her yaştaki çocuğumuza yenilikçi öğrenme ortamları sunarak onların potansiyellerini açığa çıkarmalarını sağlamak için aile, okul, bilim insanları, sanatçılar ve çeşitli toplum liderleri arasında etkin bir iletişim merkezi haline gelerek Türkiye’de bilim ve sanat merkezleri arasında lider olmaktır. Keçiören BİLSEM, 21. yüzyılda ulusal ve küresel problemlere yenilikçi, sağduyulu çözümler üretebilen, bilgiye ve öğrenme aşkına değer veren nesiller yetiştirmeye kendini adamıştır.
Misyon
Çocukların bireysel farklılıklarına göre farklılaştırılmış öğrenme-öğretme etkinliklerini içeren programlar sunarak çocukların merak duygularını ateşleyip hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmektir. Keçiören BİLSEM´in misyonunun önemli bir boyutu çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri zenginleştirilmiş ortamlar oluşturmaktır.
Öğretim Şekli :
Saatler
Hafta içi: Sabah: 09.00-12.10 Öğle : 15.30-20.10 Akşam: 17.00-19.55 Hafta Sonu: Sabah: 09.00-11.55 Öğle: 12.35-17.25
Merkez