ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Bilim ve Sanat Merkezi

TZV - TÜRKİYE ZEKA VAKFI

TAZOF - AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU

Nis

18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Değerler Eğitimi alanında “Türk Kültüründe Sayıların Kullanım Biçimleri: Kırk Uçurma Hikayesi” adlı projemiz bölge sergisine davet edilmiştir. Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenimiz Seda SÜNKER’i tebrik eder, başarılar dileriz.

Mrt

Bilge Ankara Projesi çerçevesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi gezisi yaparak kütüphanedeki yazar Gamze Güller’in “ Hayatımız hep edebiyatla okuyarak geçsin!” Temalı söyleşisine katıldılar.

Mrt

40'a yakın ülkede uygulanan uluslararası bir dil yarışması olan Kanguru İngilizce yarışmasında yarı finale kalan öğrencilerimizi tebrik ederiz 2.aşama sınavında başarılar dileriz.

Mrt

Türkiye Zeka Vakfı, Okullar arası zeka oyunları  şampiyonasında il finalini geçerek bölge finaline kalan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir. İngilizce öğretmeni Mine Türker rehberliğinde yabancı dil atölyesi, kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza ve teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmek amacı ile kod haftasına katılıp mükemmellik sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Şbt

Eğitimde yapay zeka uygulamaları kapsamında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa OTRAR kurumumuza ziyarette bulunmuştur. Öğrencilerimiz yürütmüş oldukları projeler hakkında bilgi verirken TRT ekibi çekim yapmıştır.

Şbt

BİLGE Ankara Projesinde görev alan  Tarih/ Kültür ve İnanç/ Değerler temalarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz hediyelerini aldılar.

Şbt

Ankara Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından koordine edilen BİLGE ANKARA Projesi kapsamında Keçiören Bilim ve Sanat Merkezi ÖYGP-1 grubu 46 öğrencimizle  08.02.2024 Perşembe günü Hacettepe  Üniversitesi Biyosfer Müzesini  keşfetmek için gezi düzenlenmiştir. Geziye Biyoloji Öğretmenimiz Meltem KÜÇÜKARSLAN ve Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma BAKAR eşlik etmiştir. Ankara’nın Tarım Ürünleri ve Biyolojik Çeşitliliği, Tarımının Küçük Kahramanları: Böcekler, Tarımın Hikayesi ve Dijital Tarım Teknolojileri ve Doğadan Sofraya: Etnobotanik Keşifler adlı atölye çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

"HÜRKUŞ" ETKİNLİĞİMİZ

"FARK YARATAN ÇOCUK" AİLE EĞİTİMLERİMİZ