ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Bilim ve Sanat Merkezi

1 ARALIK ANTARKTİKA GÜNÜ

Kas

Başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla BİLGE Ankara Projesi öğretmen ve öğrencilerimizle Tarih-Kültür temasında Anıtkabir'i ziyaret ettik.

Ekm

Ab kod haftası kodlama ve Dijital okuryazarlığı eğlence ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir. Keçiören Bilim Sanat Merkezi yabancı dil atölyesi olarak Mine Türker öğretmenimizin danışmanlığnda  CODEWEEK etkinliğinde yerimizi aldık.

Ekm

Erasmus+ programının tanınırlığını ve projelerin görünürlüğünü artırmak amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) kutlanmaktadır. Potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek ve Erasmus+ Projelerinden elde edilen kazanımları yararlanıcılar ile buluşturmak için  #ErasmusDays; 9-14 Ekim 2023 tarihlerinde tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de ve merkezimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.

Keçiören bilim ve sanat merkezi

Ekm

Kurum Müdürlüğümüz ve Dil Sanatları birimi öğretmenimiz Mine Türker'in işbirliği ile Yabancı Dil atölyemize Londra'nın sembolleri, kukla köşesi ve İngilizce kutu oyunları köşesi eklendi. Keçe ve mıknatıslı magnetleri de içeren yeni nesil öğretim materyalleri ile hem öğreniyor hem de eğleniyoruz.

Ekm

Toplumu dil öğrenmenin önemi hakkında bilinçlendirmek, çok dilliliği ve kültürler arası anlayışı geliştirmede dil öğrenmenin etkisine dikkat çekmek amacıyla Avrupa Konseyi tarafından 26 Eylül Avrupa Dil Günü olarak ilan edilmiştir. Yabancı dil atölyesinde İngilizce öğretmenimiz Mine Türker danışmanlığında yarışmalar ve web2 araçları ile Avrupa Dil günü aktif bir şekilde kutlanmıştır.

Eyl

Öğrencilerimiz bilimsel alanda olduğu gibi sportif alanda da başarılar kazanmaya devam ediyor.Öğrencimiz Ecrin Geçol Varna'da düzenlenen Genç Kızlar Yüzme Yarışmasında iki altın bir gümüş madalya kazandı.Kendisini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

KEÇİÖREN BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ