TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ!

FENİN MATEMATİĞİ

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İLE MATEMATİK SÖYLEŞİMİZ

TÜBİTAK 2204B ANKARA BÖLGE FİNALLERİNDEYİZ!

KUKLA SEÇİMİ

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi Logosonu arıyor

Ekm

Keçiören Bilim ve Sanat Merkezi  2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi 21.10.2022 tarihinde yapıldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Merkez Müdürümüz Dr.Melek Nur ERDOĞAN'ın 'ın açılış konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Divan Başkanı ve Yazman seçildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Gülter KURU Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu ve Okul Aile Birliği'nin bugüne kadar destek olduğu çalışmalardan bahsetti .Gülter KURU çalışmaları esnasında kendilerinden desteğini esirgemeyen okul yönetimine ,Okul Aile Birliği üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Ardından yeni okul aile birliği üyeleri için oylama yapıldı.