TÜBİTAK 4004  Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme programı kapsamında Biyoloji Öğretmenimiz Meltem KÜÇÜKARSLAN yürütücülüğünde "Bilimsel Keşif ile Biyoteknolojiye Giriş" projemizin desteklenmesine karar verilmiştir. Proje ekibindeki tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

25 NİSAN DÜNYA DNA GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

İngilizce öğretmeni Mine Türker danışmanılığında yürütülen Eco Detectives etwinning projesi kapsamında ağaç ve orman temalı iki online uzman daveti gerçekleştirdik. Alanında uzman kişiler tarafından verilen bu seminerlerde sorularımız web2 araçlarını etkin kullanarak yanıt buldu.

Kanguru uluslararası İngilizce sınavında  B2 kategorisinde Türkiye  ikincisi olan öğrencimiz Yağmur Tendürüs'ü tebrik ediyoruz.

TZV - TÜRKİYE ZEKA VAKFI

TAZOF - AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU

18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Değerler Eğitimi alanında “Türk Kültüründe Sayıların Kullanım Biçimleri: Kırk Uçurma Hikayesi” adlı projemiz bölge sergisine davet edilmiştir. Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenimiz Seda SÜNKER’i tebrik eder, başarılar dileriz.

Mrt

Bilge Ankara Projesi çerçevesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi gezisi yaparak kütüphanedeki yazar Gamze Güller’in “ Hayatımız hep edebiyatla okuyarak geçsin!” Temalı söyleşisine katıldılar.

Mrt

40'a yakın ülkede uygulanan uluslararası bir dil yarışması olan Kanguru İngilizce yarışmasında yarı finale kalan öğrencilerimizi tebrik ederiz 2.aşama sınavında başarılar dileriz.